​​​​​​​​förstasida.jpg
 

Internationella möjligheter på Ekonomihögskolan

Som student vid Ekonomihögskolan finns fina möjligheter för dig att skaffa dig internationella erfarenheter, nya vänner, minnen för livet och att vässa ditt CV. Många arbetsgivare anser att det är viktigt med internationella erfarenheter och på Ekonomihögskolan har du fantastiska möjligheter att få sådana.

Du kan studera via utbytesprogram, praktisera utomlands, engagera dig i Lund som internationell fadder för utländska studenter eller läsa kurser på engelska tillsammans med utbytesstudenter. Du kan också studera utomlands på egen hand eller genom att läsa en Double Degree.

Våra sidor i vänstermenyn ger dig förhoppningsvis idéer på vad du kan göra. Har du frågor är du välkommen till våra informationsmöten eller så kan du kontakta oss på Ekonomihögskolans internationella avdelning. Kom ihåg att du även hittar mycket information genom att läsa tidigare studenters reseberättelser

Högsta kvalitet på våra topprankade partneruniversitet

Hos oss kan du studera en termin utomlands och veta att du får bra kvalitet på din undervisning. Majoriteten av våra partners har både en och två ackrediteringar i form av EQUIS, AACSB eller AMBA och en del stoltserar med samtliga tre ackrediteringar (s.k. Triple Crown).


EQUIS - European Quality Improvement System